Hur Justera strålkastarna på en Chevy Truck

Oavsett om du använder din Chevy lastbil att köra till mataffären eller att köra genom leriga småvägar, någon gång kommer du att behöva justera strålkastarna. Givet tillräckligt med tid, kommer även att vibrationer från dagliga pendlar på en slät väg knock sakta dina strålkastare ur läge. Utan rätt vinkel och inriktning, inte bara mörkerkörning svårare, men du kan få en biljett också. Saker du behöver
tom vägg
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra din Chevy truck upp till en tom vägg (garage vägg eller dörr , sidan av en byggnad), ca 6 till 10 fot från väggen är det bästa avståndet att vara. Förvandla dina halvljus på så att du kan se ljuset av strålarna reflekteras på den tomma väggen som två cirklar.
2

Öppna huven på din Chevy truck.
3

Hitta de två Phillips skruvar för att justera dina strålkastare. Man kommer att vara placerad i mitten överst på din strålkastare montering och andra kommer att vara placerad på en av sidorna. Vissa modeller använder inte skruvar men har små stavar. De kommer att vara på den övre sidan av strålkastarenheten.
4

Justera strålkastarna genom att vrida skruvarna. Den översta skruven kommer att flytta din stråle uppåt eller nedåt, det sidskruven syfta din strålkastare till höger eller vänster. Du kommer att vilja titta på balkarna på väggen. Kontrollera att båda strålarna är nivå med varandra och syftar ungefär på samma höjd som pannlampan. Om din Chevy truck har justering stavar, är stången på utsidan av strålkastaren för justering i sidled och stången på insidan kommer att justera din lampa upp eller ner.
5

Förvandla din strålkastare på helljus inställningen och upprepa steg 4. När du är klar, dubbelkolla att dina strålar är fortfarande nivå och syftar korrekt i halvljus inställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124507.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.