Hur man byter en bak Bakljus

Bakljus församlingar inkluderar omvänd lampor, blinkers och parkeringsljus. Innan du byter en baklykta, bestämma vilken typ av ljus som du behöver. Hellre än att betala en mekaniker att installera den nya lampan, överväga att göra jobbet själv och spara lite pengar. Det är en enkel process så länge du har rätt skruvmejsel. Saker du behöver
Bakljus lampa
Skruvmejsel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Köp en bakre baklykta utformade för din bil. Vet märke och årsmodell på bilen, och vilken typ av ljus behöver bytas.
2

Öppna bakluckan på en bil (eller bakluckan av en lastbil) och hitta kvarhållande fästanordningar på bakljuset montering. Öppna den bakre montering bakljus med lämplig skruvmejsel. Du kanske behöver en torx-huvud chauffören att lossa fästbultarna för att komma till svansroten ljus lampan. Manövrera aggregatet bakljus ur sitt hus för att komma till lampfattningar.
3

Vrid sockeln och dra det ur kragen. Ta det utbrända glödlampan från sockeln genom att vrida det moturs. Håll kontakten ordentligt när du tar bort lampan för att undvika skador på uttaget eller ledningarna som förser den med ström.
4

Infoga en ny glödlampa genom att vrida den medurs tills den är säker. Testa lampan innan du byter ut enheten.
5

Placera sockeln och bakljus lampa i aggregatet och vrid hylsan medurs. Torka av baksidan av församlingen och uttag avslutas med en trasa om det finns någon smuts eller skräp. Byt kvarhållande fästanordningar. Testa bakljus igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124484.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.