Hur man programmerar en Keyless Remote

Tjusningen av nyckellösa avlägsna alternativ är uppenbart eftersom de tillåter dig att underlätta eller begränsa åtkomst till din bil från en annan plats. Oavsett om du är på kontoret, vardagsrummet eller köket, kommer du att kunna tillåta eller neka åtkomst till ditt fordon. Keyless avlägsna funktioner kan konfigureras för att öppna och låsa fordonets dörrar, gav lyxen att bara trycka på en knapp i stället för manuell upplåsning av dörrarna. Instruktioner
1

Få insidan av fordonet i förarsätet. Stäng alla bilens dörrar. Om ens en dörr står på glänt, kommer du inte att kunna korrekt programmera ett nyckellöst fjärrkontroll. Tryck in bilnyckeln i tändningslåset facket och lämna den där.
2

Håll UNLOCK-knappen på dörrpanelen. Fortsätt att hålla UNLOCK-knappen medan du gör följande: Vrid nyckeln i tändningslåset facket till ON inställningen och sedan förvandla det till OFF
3

hålla UNLOCK-knappen intryckt. --- återigen vrida om nyckeln i tändningslåset lucka till ON inställningen och sedan en gång mer vrid nyckeln till OFF. Då och först då ska du släppa på UNLOCK-knappen. Denna serie av åtgärder kommer att leda till att fordonets dörrar att låsa och sedan låsa.
4

inte vidrör nyckeln i tändningslåset eller låsa /låsa upp knapparna på fordonet. Tryck och håll ned låsa och låsa knapparna på nyckellösa sändare samtidigt. Du kan släppa när dörrarna låsa och låsa upp.
5

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge ON. Lämna det på i några sekunder och sedan stänga av den. Detta kommer att slutföra processen med att programmera en Keyless fjärrkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124469.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.