Hur man använder Trailer Presenningar

släpvagnar, sängar lastbil, lastbilar för fjärrtrafik och husbilar kan alla dra nytta trailer presenningar. De ger last skydd mot hårt väder, som regn, vind och snö, och kan också hålla lasten på plats under belastning, ojämn eller på annat förrädiska väg resor. De kan också ge ett skydd för lastbilar och skugga för husbilar. Beroende på deras storlek, kan de vara extremt lätt att använda och svårt, på grund av den stora, ohanterliga storlek tarp eller av fordonet du försöker knyta tarp till. Instruktioner
1

Köp en presenning som är vattentät och vindtät om du planerar att använda den för att binda en icke-kommersiell last. Dessa egenskaper kommer att vara avgörande för att din tarp kan motstå de yttre elementen för långa tidsperioder. Vinyl presenningar är ett populärt val.
2

Ordna din last i flak för din lastbil. Du ska göra ditt bästa för att fördela lasten vikt för att korrekt säkra lasten. Försök också hålla lasten låg på golvet, eftersom tarp inte får ligga platt om det har att konkurrera med ojämna last höjder och skarpa punkter. Dra tarp över din last. Kontrollera att tarp jämnt täcker båda sidor av lasten. Vik extra material under presenning. Använd banden för att binda lasten på plats.
3

Köp ett PVC eller duk tarp om du vill säkra en kommersiell släpvagnsvikt, såsom virke, skivor eller andra industriella objekt. Du bör också se till att oavsett tarp du köper är vattentät. Som säkra en icke-kommersiell last, vara säker på att vikten på din last jämnt fördelad innan tarp och säkra sina band till de krokar i trailern.
4

Köp en vattentät, UV- behandlad trailer tarp om du bara använder det som en täckmantel för en grill, cyklar eller andra utomhus leksak eller utrustning. Canvas presenningar bör fungera bra, bara se till att ordentligt fästa tarp med att fästa Tarps band ihop eller runt benen av objektet, om den har någon.
5

Placera en släpvagn presenning över en RV eller husbilar framruta om du upptäcker att du inte kan sova i bilen på grund av den mängd ljus som lyser igenom. Detta bör endast göras, men om du inte har rätt solskydd att sätta på plats. När husbilen inte används, bör du placera en stor presenning över fordonet. Du kan behöva köpa en extra stor tarp, men som en släpvagn presenning kan vara för liten.
6

drapera en vattentät släpvagn presenning över tältet för extra skydd i regnet.

7

Gå runt lasten, fordon eller tält du försöker säkra. Kontrollera att vara säker på att alla band finns på plats. Dra på presenning för att se hur mycket det ger. Även om det är okej om tarp har en försumbar mängd "ger," du vill inte att det ska dra betydligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124392.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.