Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Ford Focus

Sedan den infördes 2000 har Ford Focus vunnit berömmelse och popularitet som en "värld bil" med samma modell och funktioner på alla marknader världen över. Även en andra generation har kommit till Europa, förblir emellertid fokus utan en större översyn i USA, så alla bilar från 2000 till i dag kommer att se ungefär samma under huven för grundläggande at-home underhåll som att kolla vätskenivåer. Saker du behöver Begagnad Ford-godkänd servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta innan du kontrollerar vätskenivåer att undvika en felaktig tolkning . Ta del av om motorn är varm eller kall, eftersom det kommer att förändra vätskenivån samt.
2

Lokalisera styrservo vätskebehållare intill motorn. Det skall vara tydligt märkta. Kontrollera markeringarna på behållaren för att se till att vätskan är högre än den låga nivån märket för den aktuella motorn värmen.
3

Tillsätt vätska genom att ta bort locket och lägga vätskan långsamt. Eftersom behållaren är liten, kommer vätskan snabbt fylla, och du vill undvika påfyllning över gränsvärdet.
4

Kontrollera behållaren själv och bindväv komponenter såsom slangar och klämmor för att säkerställa ingenting är sprucken, trasig eller lös. Specifikt kolla efter dolda läckor om du behöva fylla på styrservo vätska regelbundet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124232.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.