Hur man målar en Chevy Truck

för gör-det-självare som lurar djupt inne i många av oss, kan hem projekt vara roligt och givande. Fastställande bilar, hus målning, landskap och andra aktiviteter kan alla göras av amatörer hantlangare. Ett projekt som kräver lite skicklighet samt tiden målar en bil eller lastbil. Detta innebär lite tålamod, utrustning och ansträngning för att få det precis rätt. Saker du behöver
Paint
färg spruta
Ansiktsmask
Tarp för golv
Maskeringstejp för maskering icke-målning ytor
fina och medelstora sandpapper
Ström sander
Handdukar
Klar plast gräsmatta väskor
Bondo för några hål eller koppor
Anti-rust grundfärg
Garage, om möjligt
Visa mer Instruktioner
1 < p> Tvätta lastbil med en mild tvål och vatten blandningen för att avlägsna eventuellt skräp. Låt det torka. Iklädd en andningsmask, använd fint grus bandslip att börja ta bort det befintliga lagret av färg. I trånga utrymmen kan du behöva använda faktiska sandpapper för att undvika att skada någon krom eller elledningar. Du kan också behöva ta bort stänkskärmen för att komma under lastbilens front och sand hjulhusen samt. En fin stålull är bra för svåråtkomliga områden.
2

Skrubba slipas lastbil med fuktiga handdukar att ta bort allt damm yta färg och rost. Gör en noggrann inspektion av kroppen av lastbilen. Kontrollera hjulhusen, under stötfångaren, porten, under hytten och runt dörrkarmen för någon rost. Om den hittas, använd fint sandpapper för att avlägsna lätta rostfläckar och en tyngre grit för djupa rostfläckar. Det kan vara nödvändigt att slipa tillräckligt djup för att lämna ett litet stycke. Reparera detta med Bondo eller annan ram epoxi och släta ut att matcha ytan av lastbilen. Om du har tillgång till ett garage och extra utrymme, kanske du vill ta bort sängen från lastbil till sand och spraya den separat.
3

Prime trucken med en anti-rost primer spraya. Om det alls är möjligt, göra detta och målning i ett garage där du inte kommer att vara i händerna på elementen. Låt rostskyddsmedel att torka efter att du har jämnt målat två lager av det. Kontrollera att du har besprutas underredet och undersidan av sängen, liksom, om du har beslutat att inte ta bort den.
4

masken kromade detaljer, alla lampor, dörrhandtag, trimma , grill och däck. Använd de klara plastpåsar skära upp för att täcka de däck och fälgar. Dubbelkolla att du har förseglats alla maskerade områden väl. Don din andningsmask och presenning på golvet.
5

Måla med långa, fram och tillbaka rörelser. Sluta inte eller stall i något område som dropp kan förekomma. I sprickor samt runt sängen, om det inte tas bort, dra tillbaka sprutan och tillåta en fin dimma att ackumuleras. Detta kommer att få en bra päls utan några droppar. Se till att du får innanför dörrarna samt grind för kontinuitet i färg.
6

Torka bilen i ett garage i minst 24 timmar. Ta försiktigt bort maskeringstejpen och påsar över hjulen. Lägg några touch-ups som kanske har förbisetts med en liten, fin pensel och smidig svamp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124227.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.