Hur Ruin Paint på en bil

Efter ett hem, är bilen förmodligen den största biljett objekt på familjens budget. Underhålla bilen är viktigt att hålla den igång och gör sitt jobb. Regelbundna tune-ups, oljebyten och förändringar däck är grunderna i underhåll av fordon. En annan faktor som påverkar bilens hälsa är det allmänna tillståndet för sin färg jobb. Skadad färg kan leda till rost, vilket gör att bilens kropp att försämras. Men, hur ska vi förstöra färgen på en bil? Instruktioner
1

Tvätta inte bilen. Smuts och lera repar lacken och matt finish.
2

Kasta ägg på din bil. Ägget kasta är särskilt vanligt på Halloween natten, när Pranksters finner humor i att kasta ägg på förbipasserande bilar. Kvar på bilens yta, ägget skadar lacken.
3

Täck ditt uppfart med salt på snöiga dagar, för att uppmuntra snön att smälta. När saltet blir på din bil, kommer det att korrodera färgen.
4

Kör runt i regnet, i en hög föroreningar område. Syran i regnet kommer att orsaka skador.
5

Bo i ett regnigt och snöigt klimat. Att utsättas för långa perioder av vått klimat kommer att påskynda rostande processen.
6

inte vaxa bilen. Korrekt vaxning din bil kommer att skydda lacken. Under ett träd
7

Park, där sav och fågelspillning kan släppa på färgen.
8

Park i solen , för att påskynda oxidationen.
9

Drive snabbt på steniga vägar eller vägar där väghållningen pågår. Rocks kommer att flyga upp och chip din färg, och vägen tjära kommer förse bilens kaross.
10

inte parkera i en carport eller garage. Parkering utomhus kommer att påskynda den allmänna försämringen av bilens lack.
11

Spill olika typer av vätskor på din bil, och inte omedelbart tvätta bort. Många vätskor innehåller ingredienser som kan äta bort på lacken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124225.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.