Hur man tar bort ett trasigt Stud Använda Svetsning

Du kan använda svetsning för att ta bort en trasig stud utan att skada gängorna i hålet där den är skruvad. Både TIG och MIG-svetsning kommer att arbeta för denna uppgift. Värm svetsning metallen till den temperatur som är lämplig för den typ av metall du väljer att använda. Saker du behöver
TIG eller MIG svetsare
Svetsning metall
Bricka
Bolt
Socket
Impact pistol
Visa fler instruktioner
1

Fyll urtagningen genom svetsning metall till toppen av den brutna stud om tappen bryts under ytan. Om bulten inte bryta under ytan, hoppa över detta steg.
2

Svetsa en bricka på framsidan av den fyllda fördjupningen, eller toppen av den brutna stud. Använd en bricka som är större än tappens. Addera 3

Bond en mutter till toppen av brickan genom att svetsa ihop dem. Använd en mutter som är ungefär samma storlek som brickan.
4

Låt den nyligen svetsade området svalna helt. Värm området kring tappen med svetsbrännaren för att lossa tappen om den är korroderat.
5

Använd en hylsa för att slå den svetsade muttern så det mycket svagt stramar tappen. Detta kommer också att hjälpa till att lossa en rostig stud.
6

Vrid svetsade muttern för att lossa den och ta bort bulten. Om tappen fortfarande inte lossnar, använd en väldigt låg inställning på en inverkan pistol för att vrida muttern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124222.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.