Hur man håller korgdörrar från Frysning Shut

Under vintermånaderna om din bil sitter utanför eller du bor i den hårda nordliga klimat, är ett vanligt problem på dörrarna frysning avstängning. Första gången det händer, kommer du att inse den enorma besvär en frusen dörr är. Det blir också viktigt att vidta förebyggande åtgärder för att säkerställa att du är aldrig sen igen på grund av något som frysning bildörrar som är så lätt att undvika. Instruktioner
1

titta in i en avlägsen bil starter för fordonet. Dessa enheter, installerade efter-marknaden på de flesta gör, gör det möjligt för ägaren att starta bilen så långt bort som 50 meter med en knapptryckning. Det finns ingen anledning att försöka öppna en frusen dörr, och kör bilen med värmen sprängning bort kan tina dörrarna inom några minuter.
2

Inse att metallen i bilen inte fryser, även om det är nog den kallaste materialet på bilen. De gummipackningar eller gummilister går längs insidan av bildörren, frysa dem stängde. Inspektera packningen och om gummit slits eller slitna, titta på att ersätta den.
3

Spraya en liten mängd av antingen silikonspray som WD-40, Dry Molly glidmedel eller Moovit på en trasa eller pappershandduk. Moovit är en miljövänlig produkt, utan en gemensam produkt som möbelpolish fungerar lika bra och kommer inte att skada gummit.
4

Gnid trasan längs hela längden av gummipackningen natten innan lämnar bilen utanför eller när du lämnar bilen i kylan under en längre period. i ett garage
5

Parkera bilen om möjligt för att förhindra att dörren fryser. Den värme och skydd ger genom ett garage är förmodligen det enklaste sättet att se till att dörrarna alltid öppna oavsett väder utanför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124182.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.