Så här ansöker Rain-X bilvindruta Treatment

Rain-X är en vindruta behandling för din bil som hjälper dig att se mycket bättre vid regn, snö eller snöblandat regn. Beroende på vädret där du bor, kan Rain-X pågå så länge som fyra månader i en behandling. Om du bor där det finns en hel del regn eller snö, måste du behandla din bil vindrutan oftare. Instruktioner
1

Rengör både på insidan och utsidan av vindrutan första gången du ansöker Rain-X. Även Rain-X appliceras på utsidan av vindrutan, hjälper en ren inuti förbättra din syn ännu mer. Använd en bra produkt för att rengöra vindrutan, se till att det inte finns några ränder. Vinäger blandat med vatten och en liten mängd tvål rengör vindrutan utan streck eller använda din favorit produkt att rengöra vindrutan. Rengör vindrutan i ett skuggigt område för att minimera streck liksom.
2

Skölj renare utanför vindrutan grundligt så det finns ingen tvål rester. Torka vindrutan eller låt den lufttorka.
3

Applicera Rain-X med en mjuk trasa för att din rena vindrutan. Täck hela vindrutan med Rain-X och låt det torka till en dimma, som ett ljus vax skulle torka till en dimma.
4

Använd en mjuk trasa för att avlägsna Rain-X efter det har torkat. Torktid beror på väderförhållandena vid tidpunkten, om det är fuktigt kommer det att ta längre tid för Rain-X torka till ett töcken. Försiktigt gnugga och polera vindrutan tills all produkten avlägsnas.
5

Upprepa tillämpningen av Rain-X vid behov. Om du bor i ett klimat med mycket regn eller snö, ska du använda vindrutetorkarna mer och Rain-X kommer inte att pågå så länge. Om den används enligt anvisningarna, hjälper Rain-X regn falla i blad utanför vindrutan. När det regnar, är din syn förbättrats avsevärt genom folien åtgärden. Om appliceras på bakrutan, kommer regnet faller också bort i ark om ditt fönster är skev i någon grad. Körning i snö och regn är mycket enklare om du fortsätter att använda Rain-X enligt anvisningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124174.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.