Hur förstå Hur Vehicle Säkringar Work

Säkringar är en extremt liten del av ditt fordon, så att du förmodligen sällan tänker på dem. Även om de är små, säkringar är avgörande för en korrekt funktion av ditt fordon. Säkringar hjälper nätspänning till din bil tillbehör, såsom elektriska fönsterhissar, cigarettändare och ljus kupol. Instruktioner
1

Förstå jobbet av säkringen. Den huvudsakliga funktionen för en säkring är att skydda kablage av fordonet. Om något överbelastar en säkring, då säkringen blåser, i stället för en del av kabelnätet. Detta skyddar hela din bil.
2

Veta vad en säkring ser ut och var de ligger i bilen. En säkring är en liten tub form med 2 blad inuti ett skyddande plasthölje. De två bladen kommer att anslutas genom ett U-format stycke av metallen, om säkringen är bra. Om säkringen är trasig, kommer den U-formade bit metall smältas.
3

Lokalisera de två främsta platserna säkringsdosorna finns på de flesta fordon. Det finns 1 placerad under huven som håller säkringarna för saker som låsningsfria bromsar pump och kylfläktar. Säkringshållaren placerad inuti bilen hus säkringar för de inre funktionerna i bilen som takbelysning.
4

Skriv ner specifika typ av säkring ditt fordon använder och hålla den i bilen manuell eller annan plats du lagrar din information om bilen. Information om säkringarna finns på insidan av säkringslådan locket också. Om du är osäker på någon av informationen, visar schemat till en Biltema anställd för hjälp. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124159.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.