Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Lastbilstvätt Verktyg

Tvätta din lastbil kan bli mycket effektivare om du använder rätt verktyg. Oavsett om du gör en normal, rutinmässig tvätt eller tvätt lager av lera utanför din lastbil, med vissa verktyg kan göra för en renare, glansigare och mer polerat ser lastbilen. Du behöver mer än bara en handduk och vatten för att uppnå denna look. Svampar och vantar

Använda rätt svamp eller karda är det första du bör komma efter att du väljer din tvål. Det finns många olika märken av dessa, men de alla tjänar samma funktion. Du kommer att använda svamp eller mitt för att skrubba din lastbil ren. Du kommer att behöva använda en plysch karda eller en naturlig hav svamp för att förhindra att virvlar medan du skrubba. Addera Däck Brush

flesta människor föredrar att få sina däck rena som väl när de tvättar sin lastbil. För att säkerställa en glänsande päls på dina däck måste du investera i en bra däck borste. Rengöring av gummi är inte något du vill göra med din svamp eller mitt. Gummit lossnar på dem och kommer i sin tur att överföras till din färg om du använder mitt igen efter rengöring av däcken. Ett bra däck borste kommer att rengöra dina däck till en glans utan att orsaka några repor på din färg.
Tvål och Vax

Använda rätt tvål och vax kan också vara en viktig faktor för att uppnå det rent utseende du vill ha efter en biltvätt. Till exempel, hålla sig borta från att använda tvål hushåll skålen för att tvätta din bil eftersom detta bryter ner vax och klarlack. Din lokala fordonsindustrin butiken kan förse dig med de ledande tvål och vax rekommenderas för din bil.
Handdukar och torkning Verktyg

Ett vanligt misstag folk gör när de rengör sina fordon är att de inte torkar dem efteråt. Inte torka bilen efter en tvätt kan resultera i vatten fläckar är kvar på din lastbil. Med tiden dessa fläckar kan bli permanent. Varje microfiber handduk eller naturlig sämskskinn kommer att tjäna syftet att torka din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123795.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.