Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur polska Gelcoat med regn X

Att ha en ren vindruta är absolut nödvändigt för säker körning. Om din vindrutan har en vana av att attrahera insekter, hittar du snabbt att det kan vara svårt att hålla glaset rent, oavsett hur mycket du använder funktionen vindrutetorkare på din bil. Lyckligtvis kommer Rain-X Bug och tjära Förtvätt Gel bidra till att undanröja och förebygga bugg fläckar genom att fylla i de små mikro-luckor i vindrutan, vilket leder till en jämnare yta och gör det svårare för bugg modet att fastna på vindrutan permanent . Saker du behöver
Rain-X Bug och tjära Förtvätt Gel
Cloth trasor
Water
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta vindrutan för att ta bort all smuts och skräp som har färgade glaset. Gör detta genom att spraya ditt glas renare på din vindruta och med en ren trasa för att torka bort all smuts. Vänta på vindrutan för att torka helt innan the Rain-X. Det är nog en bra idé att använda en torr trasa för att torka vindrutan torr också.
2

Spray the Rain-X gel över hela vindrutan så att den är helt täckt med gelén. Vänta några minuter medan gelen torkar. Du vet att det är torrt eftersom gelen lämnar en grumlig hinna på vindrutan. När hela vindrutan har en oklar film, har gelen torkat.
3

Ta en ren trasa och få den fuktig. Använd sedan trasa för att torka bort allt överflödigt Rain-X gel. Antingen hand-torka framrutan med en ren trasa eller låt det torka på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123772.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.