Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man hyra bil i USA

I de flesta områden i USA, är en bil ett önskvärt läge för transport, och du kan behöva hyra en om du reser till USA eller din egen bil är på verkstaden. I europeiska länder, biluthyrning är i allmänhet kompakta fordon med en vanlig växellåda. Amerikanska hyror kategoriseras som små, medelstora och lyx. De flesta amerikanska lägenheter har en automatisk växellåda. Välj en hyrbil företag som erbjuder en bil som du är bekväm med. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Körkort från USA eller hemlandet
Kreditkort
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Boka din hyrbil i USA med Internet, besöka en hyrbil plats, eller ringa någon av hyrbil företag. Jämför kostnaderna för hyrbil företag att få bästa pris. Under 2010, Alamo biluthyrning börjar på $ 30 per dag för bilar ekonomin storlek medan Enterprise biluthyrning börjar på $ 9,99 för helgen. Biluthyrning är generellt högre och mer komplicerad i andra länder. Se Resurser för mer information.
2

Skicka in ditt körkort och kreditkort för att hyra en bil. Ge ditt körkort från ditt hemland om du inte har en amerikansk körkort. Om du kommer att behöva plockas upp från en plats, välja ett företag som erbjuder den tjänsten. Vissa uthyrningsställen som Budget Rent-A-Car, erbjuda lokal hämtning till och från sin plats.
3

Ring ditt kreditkortsföretag för att se om du har kollision täckning för hyrbilar . De flesta större kreditkort erbjuder denna tjänst. Om ditt kreditkort företaget inte ger täckning eller om du inte har försäkringsbevis kommer biluthyraren kräver att du köper försäkring för att hyra bilen. Priset på täckningen varierar beroende på märke, modell och år av bilen. Förbereda ha biluthyraren platsen ett tag på $ 350 eller mer på ditt kreditkort
4

. Uthyrningsfirmor kommer att hålla en insättning förrän du kommer tillbaka hyrbilen. Avgifter och kostnader varierar. Ring uthyrningsföretag för att fråga om hyrbil insättningar. Priserna är angivna i amerikanska dollar.
5

Godkänn ytterligare drivrutiner med biluthyraren. Om du hyr, betraktas du den främsta drivkraften. Alla andra förare kommer att behöva godkännas och noterades på hyresavtalet. Presentera namn, ålder, och körkort för extra förare.
6

tillbaka bilen med en full tank för att undvika att hyra bolagets uppblåsta gas avgifter. Uthyrning bilar levereras till dig med en full tank. Undvik extra avgifter genom att returnera fordonet vid den angivna tidpunkten. Bekräfta tid och plats att lämna bilen när du kommer tillbaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100787.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.