Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man sparar pengar på hyrbilar (för semester och affärsresor)

Om du ska vi hyra en bil för en semester eller affärsresa, kommer du att spara pengar på hyrbilar att sänka din totala resa expenses.Use den stegen nedan för att hjälpa dig att få de bästa priserna på hyrbilar. Instruktioner
1

** Shoppa runt på förhand **

Titta på nätet och ringa biluthyrningsföretag personligen för bil erbjudanden. Ring både stora kedjor och lokala biluthyrningsföretag för att hitta de bästa erbjudandena och spara mest pengar på biluthyrning.
2

** reda totala hyra bil kostar **

reda alla avgifter inklusive parkeringsavgifter, flygplatsavgifter, avhopp avgifter etc. Ibland finns dolda kostnader som är förknippade med att hyra en bil som du inte kommer att få veta om. Så se till att fråga innan du hyr.
3

** Fyll upp innan han återvände **

Se till att fylla din bensintank innan han återvände hyra en bil. Detta kommer att spara pengar eftersom du inte kommer att debiteras för biluthyrning höga gas avgifter som de tar ut när de fyller din tank vid återlämnandet av sig själva.
4

** Använd din egen försäkring **

Ta reda på om din försäkring täcker hyrbil försäkring. Du kanske kan använda din egen försäkring istället för att betala höga avgifter för hyrbil företag.
5

** blir mindre bil **

Tänk vilken typ av bil du faktiskt behöver hyra. Hyr den billigaste hyra en bil som fortfarande kommer att göra sitt jobb och passa mängden människor och bagage som ska resa.
6

** Kontrollera för skador innan de lämnar **

När du får din hyrbil, kontrollera om bilen har några skador. Se till att rapportera eventuella skador på biluthyraren innan du kör iväg så att du inte debiteras för den skada som gjordes tidigare.
7

** Avlämning på samma plats eller ta reda på om ytterligare avgifter tillkommer **

Du kan debiteras extra är du släppa av hyrbil på en annan plats än du hyrt den. Var noga med att ta reda på om dessa avgifter.
8

** Läs om extra kostnader av staten eller ut ur landet **

Du kanske måste betala mer för att ta en hyrbil av staten eller ut ur landet. Du kan spara pengar på hyrbil genom att hyra en annan bil för olika delar av din resa. Kolla priser och jämföra.
9

** extra körsträcka kostnader **

Beräkna i extra körsträcka kostar när du accepterar att hyra en bil. Om du kommer att debiteras mer för extra körsträcka, kan du spara pengar genom att se till att hålla ett vakande öga på hur mycket du reser och undvika onödig bilkörning.
10

** Undvik ung förare kostnad **

Du kommer förmodligen att behöva betala för extra för förare under åldern för 25, så försök att undvika att ha en ung förare hyra bilen i onödan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100769.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.