Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr en bil med Bad Credit

Hyra en bil, oavsett om det gäller affärer eller nöje, kan vara en besvärlig upplevelse. Bortsett från de andra faktorerna att hyra en bil, såsom ålderskrav, körning poster och inlåning, kan du också bedömas på din kredit historia. Här är hur man hyra en bil när du har dålig kredit. Instruktioner
1

Känn din kredit värdering och historia. Detta är något som är bra att veta alltid, men definitivt, om du vill hyra en bil, vet var du står innan du närmar biluthyraren. Få din kredit rapport och poäng nätet från Equifax eller annat kreditupplysningsföretag.
2

Har ditt kreditkort händig. De flesta stora bil hyra företag kräver en reservation och eventuellt även en deposition, som skall göras med ett giltigt kreditkort. Inga kontanter eller betalkort accepteras. Om du har dålig kredit och inte kan få ett kreditkort, överväga en säker kreditkort.
3

Erbjud en extra insättning eller få någon att följa med dig på hyreskontraktet. Du kanske kan erbjuda en extra eller större deposition för företag att arbeta med dig. Du kanske också kunna ha en ytterligare, mer kreditvärdiga person på kontrakt med dig.
4

Arbeta med en specifik uthyrningsfirman. Fråga vad deras riktlinjer angående kredit. Hertz kommer att acceptera ett betalkort om du har tillgängliga medel för de föreslagna hyror. Uthyrning avgifter är inte bara de avgifter du betalar för att hyra bil, men också eventuella extra avgifter för körsträcka, skador eller extra dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100762.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.