Hur får man Försäkring för en Biluthyrning

Om du tänker starta en hyrbil företag måste du hitta ett försäkringsbolag. Hyrbil företag behöver småföretag försäkring samt ett sätt att ge kunderna möjlighet att köpa extra försäkring för fordon som de kommer att driva. Se till att alla dina företagets policy är intakt och väl genomtänkt innan man jämför försäkring alternativ. Du bör uppskatta kostnader och vinst för ditt företag, liksom de priser som du tänker ta ut kunderna. Instruktioner
1

Skriv en lista över alla bilar i din hyra flotta. Inkludera modell, märke, år och registreringsnummer, samt mindre eller större skador på någon speciell.
2

Gör kopior av dokument som t.ex. ett företag licens, skattedeklarationer och registrering för alla dina fordon. Försäkringsbolagen kommer att behöva dig att kontrollera alla uppgifter med bevis.
3

företag kallar försäkringsbolag för att begära en offert för din hyrbil företag. De flesta försäkringsbolag ger små företagstjänster försäkring. Om du har en väldigt stor hyresflotta med många anställda, kan det vara svårare att hitta försäkringar.
4

Jämför erbjudna priser och täckning.
5

Välj ett försäkringsbolag och upprätta en policy för att sälja tillfällig försäkring för hyrbil kunder. Hyrbil företag erbjuder i allmänhet ett antal tillägg om försäkringar alternativ till hyresgäster, såsom personligt ansvar eller kollision försäkring. De flesta hyrbil företag tar $ 10 till $ 30 per dag för dessa alternativ. Arbeta med ditt försäkringsbolag specialist för att skapa detta system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94383.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.