Connecticut Lagar om Auto Rental Insurance

För många resenärer, hyra en bil när du är borta från hemmet är en nödvändig del av resan. I Connecticut, måste alla förare bära ett minimum av auto insurance.This lag gäller för hyrbilar och resenärer från andra stater, som förväntas följa. Förare kan köpa försäkring via uthyrningsfirman eller använda sin egen politik så länge täckningen uppfyller de nivåer som krävs. Försäkringskrav
Vissa kreditkortsföretag erbjuder försäkringar till sina kunder.

Connecticut lagar kräva att varje förare att bära ett minimum av försäkringsskydd. Dessa krav gäller alla fordon i staten, inklusive hyrbilar. En hyresgäst måste ha sin egen försäkring eller köp skydd som uppfyller de statliga normerna. Den kroppsskada ansvar maximum för en person får inte vara mindre $ 20.000. Skulden maximalt för alla skadelidande är satt till $ 40.000. Tillsammans med denna täckning, insisterar Connecticut också att förarna har en fastighet maximal skadeståndsskyldighet på $ 10.000 och en kombinerad $ 20.000 /$ 40.000 skuld maximum för kroppsskada med oförsäkrade bilister.
Personal Car Insurance

Många auto försäkringar inkluderar skydd för olyckor som kan uppstå när innehavaren kör en hyrd bil. Innan du köper en försäkring genom ett biluthyraren, bör en resenär ringa sitt försäkringsbolag för att avgöra vad politiken omfattar. Mest kollision och omfattande täckning gäller hyrbilar och köpa mer försäkring skulle vara onödig. Förare som väljer att använda sin egen försäkring är ansvariga för eventuella självrisker som kan debiteras. Eventuella ytterligare försäkringar köpt speciellt för hyrbil kommer att tillämpas först. Alla utestående pengar kommer sedan att betalas av förarens personliga politik. Samtliga biluthyrningsföretag tillhandahåller egna former av försäkringar
Rental Agency Försäkring

. Denna politik omfattar ansvar och omfattande krav maximibelopp som fastställts av staten. En förare som har mycket lite försäkring eller ingen täckning alls kanske vill köpa en politik genom uthyrningsfirman. Hyresgäster har också möjlighet att köpa ytterligare tillskott ansvarsförsäkring. Denna politik lägger extra skydd genom att täcka kostnader som överstiger den skuld maximum av hyresgästen egen politik. Uthyrning företag kan ta ut en avgift för den förlorade inkomsten med en skadad bil. Dock kräver Connecticut försäkringsbolag för att täcka dessa kostnader så extra försäkring är inte nödvändig.
Kreditkort

En förare som inte bär sina egna försäkringar kan ha möjlighet att köpa täckning från deras kreditkortsföretag. Connecticut tillåter hyresgäster att uppfylla försäkringskrav med politik köpts från dessa bolag.

Vissa företag levererar gratis försäkring när hyran belastar det kontot. Andra företag erbjuder täckning för en låg avgift. Hyresgäster bör undersöka en policy innan du köper. Det får inte omfatta vissa situationer eller det kan ha bestämmelser som upphäver politiken. Förare bör vara säker på att politiken är värt pengarna att åtalas för det.
Ytterligare information

Connecticut kräver inte biluthyrningsfirmor att leverera någon form av försäkring för fri . Det är hyresgästen ansvar att möta Connecticut försäkringskrav. Resenärer kan avböja täckning som erbjuds av uthyrningsfirman, men de kommer att vara ansvarig för alla kostnader i samband med en bilolycka eller egendomsskador. Alla förare, oavsett hemvist, måste bära försäkringsbevis helst de sätter sig bakom ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94382.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.