Hur får man den andra försäkringsbolaget att betala för en Biluthyrning Efter en olycka

Cirka sex miljoner auto olyckor inträffar varje år i USA, enligt Edgar Snyder and Associates 'hemsida. En bilolycka är en stressande händelse, men att behöva kämpa den andra personens försäkringsgivare för återbetalning av bil-hyreskostnader i samband med olyckan inte minska stress. Försäkringsbolagen försöker hålla kostnaderna nere, och hyran är ofta det första området de minska eller neka. Lyckligtvis kan veta dina rättigheter och vidta lämpliga försiktighetsåtgärder hjälper dig få ersättning för bil-hyreskostnader. Instruktioner
1

Skriv ner den andra personens uppgifter, däribland fullständigt namn, namn på försäkringsbolag, försäkringsnummer och påståendet avdelning telefonnummer. Få ombudets namn och telefonnummer också.
2

Kontakta den andra personens försäkringsgivare. Lämna de uppgifter om eventuella personskador eller skador på egendom, men håll dig till fakta. Polisen Rapporten anger som orsakade olyckan. Försäkringsgivaren kommer att förlita sig på polisanmälan för att fastställa ansvar.
3

Skriv ett brev till at-felet personens försäkringsgivare. Inkludera påståendet nummer och den andra personens försäkringsnummer. Underrätta försäkringsgivaren om dina rättigheter och förväntningar. Förutom förväntar företaget att betala för alla skäliga kostnader i samband med olyckan, det är din rätt att förvänta sig ersättning för hyra-bil kostar.
4

Kontrollera försäkringsgivaren övertar ansvaret. Har försäkringsgivaren antingen fax eller e-post ett skriftligt tillstånd till dig.
5

Välj en hyrbil som liknar ditt eget fordon för att undvika out-of-utlägg. Försäkringsbolagen begränsar ofta hur mycket de ska betala per dag på en hyrbil. Om den dagliga hyran på bilen du väljer är högre, kommer du att få betala mellanskillnaden. En skriftlig förnekande av hyres ersättning från den andra personens försäkringsgivare
6

Request. Trots alla ansträngningar för att hålla priser låga, om försäkringsgivaren insisterar på att förneka återbetalning av hyran, måste företaget meddela dig skriftligen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94381.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.