Hur man nöja sig med hyrbil Skador

Att vara förberedd för en olycka är det bästa sättet att ta bort stressen från en semester. När du vet vad du förväntar dig, kan du ta några enkla steg för att undvika eventuella problem i framtiden. Till exempel, när du hyr en bil, följ hyra agent när han utför pre-uthyrning inspektion, peka ut några märken, bulor, bucklor eller andra skador du ser och vara säker på att han gör en anteckning om det. Mest av allt, vara medveten om din egen försäkring täckning och se till att köpa kompletterande försäkring från uthyrningsfirman att täcka vad er politik inte täcker. Saker du behöver
Trafikförsäkringsföreningen
Försäkring blankett
fordonsregister kort
Kopia av körkort
Medicinsk rapport (om skadan inträffat) katalog Skador rapport
Rental avtal
Pre-hyra inspektionsrapport Polisiär rapport
Damage inspektionsrapport
Damage uppskattning faktura
Specificerade reparation lista
Reparation kvitto
Visa fler instruktioner

1

Kontakta ditt försäkringsbolag, oavsett om det är en bil försäkringsgivare, ett kreditkortsföretag eller hyra bolagets försäkringsmäklare.
2

Begär en blankett försäkringsskada från försäkringsgivaren, eller hämta en på nätet om möjligt.
3

Fyll i ansökningsformuläret och skicka det till försäkringsgivaren tillsammans med lämpliga handlingar som begärts av försäkringsgivaren (som kan inkludera kortet fordonets registreringsnummer, en kopia av din körkort och en medicinsk rapport om skadade under olyckan).
4

Arkiv för förlust eller skada av hyrbil. För att göra detta behöver du hyresavtalet, biluthyraren pre-hyra inspektionsrapport, en kopia av den rapport som lämnats in av polisen, sheriff avdelning eller highway patrol, en kopia av hyran bolagets skada inspektionsrapport gjord vid återlämnandet av fordonet till uthyraren, en kopia av hyran byråns skador uppskattning faktura, inklusive en specificerad reparations lista och en reparation kvitto.
5

Maila ansökan till ditt försäkringsbolag, ditt kreditkortsföretag eller till adress som biluthyraren för sin försäkringsgivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94376.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.