Hur Undvik och handskas med kränkningar Toll Road

Toll kränkningar är kostsamma. När du bara kunde ha betalat några dollar (förhoppningsvis), hamnar man nu upp på grund 10 gånger till staten. Följ dessa grundläggande riktlinjer och tips för att undvika att detta händer. Saker du behöver
Pengar för Toll eller Review, Fast lane pass
Visa fler instruktioner
1

Know din rutt. Om du är medveten om att det finns en vägtull på vägen till din destination, se till att du har pengar för det eller att du har en snabb lane pass eller vad ditt tillstånd använder för frekvent passage avgiftsbetalning.
2

Om du inte har varit till avsedd destination innan men kommer att ta motorvägen, vara beredd. Du bör hålla på minst $ 10 kontanter på dig och $ 4 i förändring. Detta är vanligtvis mer än tillräckligt för någon random vägtull bör du stöter.
3

uppmärksam. Om du använder en GPS och du träffar en plaza, läsa tecknen istället för GPS. Se till att du får i rätt körfält vid tullstationer eller du kommer att sluta med ett brott. Dessutom, se till att alla U-svängar eller rondellen alternativ du har inte inbegriper snabbt program lane pass, eller så kan du sluta med en bokstav en månad senare med en bild på dina tallrikar och en rejäl kränkning avgift.

4

Du fick en kränkning. Här är den sorgliga sanningen. Den goda nyheten är att det inte påverkar din försäkring eller körning poster i alla fall. Den dåliga nyheten är att du förmodligen inte kommer att vinna något överklagande. Betala böterna och lära av misstaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94366.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.