Hur man hanterar en olycka i en hyrbil

Hantera en olycka i en hyrbil är ungefär som att hantera en kollision i din egen bil, bara med fler steg och involverade pappersarbete. På scenen, följa alla vanliga åtgärder som krävs enligt lag, inklusive utbyte av information och ta bilder av skador. Genom att ringa nödnumret som du fått av biluthyraren, är du på väg att lösa din olycka med dem också. Instruktioner
1

Kontrollera om alla inblandade har några fysiska skador som livshotande. Ring en ambulans omedelbart om någon är skadad och behöver läkarvård.
2

Behandla olyckan som du skulle någon annan. Undvik erkänna fel, informationsutbyte försäkring med den andra föraren och ta bilder av båda fordonen. Dessutom nämner inte att du kör en hyra. Vissa människor dra nytta av denna situation. Bara leverera den information som krävs och lämnar scenen.
3

Ring din biluthyrare på numret som den levereras till dig. Ibland placera en dekal med ett nödnummer inuti handskfacket. Annars, kolla tidningarna som du fick som ett kvitto för din hyra. Säg att du har varit i en olycka och de ska berätta hur man ska gå.
4

Informera ditt försäkringsbolag att du har haft en olycka i en hyrbil när du kommer tillbaka fordonet till bil hyra kontor och lösa allt med dem. Prata med ditt försäkringsbolag representant tar mycket tid, så du bör inte försöka att göra detta omedelbart.
5

fil en olycka rapport, om så krävs, med lokala polisen. Ibland ditt försäkringsbolag gör detta åt dig. Var noga med att fråga om de tar hand om det eller om det är ditt ansvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/rental-car-insurance/94362.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.