Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Information om 1935 Ford Rumble Seat

Rumble platser var utfällbara säten placerade på den bakre däck av tidiga bilar . De var flitigt i 1920 och 1930 . Sätena var populära i Ford Model A bilar . De stoppade enkla eller dubbla platser var öppna för vinden och elementen . De avbröts efter 1939 . Historia

Rumble ( eller SKAKNING ) såg ursprungligen till ett oskyddat bagageutrymmet eller anställd säte i den bakre delen av en häst och vagn . Den 1909 Ford Model A vagabond presenterade en bakre open - air " Mother - in -law " sits . Rumble stolar började användas i bilar av 1900-talet och lades ned 1939 . Sätena har sprungit snabbare bilar som gjort säkerhet en fråga .
Modeller

Rumble platser var ett tillval på 1935 Ford coupe modeller . De var vanligt förekommande på de populära tre - och fem - fönster coupe modellerna , speciellt på deluxe beklädningsklassen bilar . 1935 Ford Roadster och cabriolet stilar kropp erbjöd också ett val mellan en rumble seat eller en trunk .
Funktion

Rumble platser var ofta på två - passagerare 1935 Fords . De tillhandahöll tillfällig plats för extra passagerare . Sätena var försänkt i bål - back - stil bilar . De var låst ner när den inte används för att förhindra störningar i bilens renodling .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93759.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.