Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur får delar för en Monster Truck

Om du är en ivrig monster truck fläkt och har en egen, kanske du inser redan hur svårt det kan vara att få precis rätt del för dig projektet. Men genom nätverk, kan du få lite extra hjälp att hitta dessa delar. Om du redan har provat fordonsindustrin butikerna finns det fortfarande fler alternativ. Läs vidare för att lära dig att få delar till en monstertruck. Instruktioner
1

Kontrollera leverantören listor på Internet. Det finns särskilda platser som visar dig var du kan hitta delar. Ägaren av webbplatsen har redan organiserat listan för dig.
2

Stopp på Craigslist. Ofta kommer det att finnas erbjudanden om att sälja delar där. Oroa dig inte om det inte finns. Du kan placera en gratis annons att köpa delarna. Låt utbudet hitta din efterfrågan.
3

Gå en tråd på monstertruckar. Massor av gånger människor med gemensamma intressen kommer att ha forum. Kolla en bil forum i din favorit område och starta en tråd letar efter delar. Några av de ställen att gå med i grupper och forum är MySpace och Yahoo.
4

Kolla in en swap meet. Titta både på nätet och i din lokala tidning för datum och tider som swap meets för monstertruckar kommer att hållas. Du kommer att ha en chans på en swap meet att få delar, träffa vänner och hitta samband.
5

Hitta en grupp lokala entusiaster. Gå med i en klubb monstertruck kommer vara ett bra sätt att träffa människor som kanske redan vet svaren på dina frågor om reservdelar. Hitta en genom att kontrollera er lokaltidning, kontroll online eller frågat på en monster truck rally.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92923.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.