Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur Pimp en Monster Truck

En monstertruck vinner naturligtvis uppmärksamhet på grund av sin storlek och höjd, men du vill ha en monster truck som kommer att stå ut mot andra monster trucks. Använd storleken på din monstertruck att pimpa den till en fest på hjul. Instruktioner
1

Weld på en dans pole. Till att börja din hallick, bör du välja en stolpe som kommer att vara robust och som kommer att stödja vikten av en person. Innan du svetsa den på trucken, måste du mäta stången och klippa den till önskad längd. Då måste du svetsa dans pol till dragkroken.
2

Wire extraljus till lastbilen. Du måste installera 6 färgskiftande ljus i sängen av din lastbil. Du måste använda lampor med justerbara huvuden för att fokusera dem när festen börjar.
3

Lägg en discokula att dansa pole. Lika vild som det kan vara att ha en dansare använder pol vid varje fest, kan det inte hända. Du måste ställa in det så att discokula kommer att glida från toppen av stången till mitten av stolpen och tillbaka igen medan spinning. Justera dina färgskiftande ljus för att träffa disco bollen på olika höjder längs stolpen.
4

Ändra sidopaneler monstertruck. En verkligt pimped monstertruck behöver ett system monster ljud. Du måste ändra sidopaneler din lastbil för att hysa högtalare utomhus. Om du gillar bas, se till att lägga till en subwoofer. Du kommer också vill öka ampere.
5

Handel i dina hjul. Visst dina däck är imponerande, men pimped ut däcken ökar individualitet din monstertruck. Du måste köpa den största krom spinnare möjligt. Du vill minska mängden gummi som är synlig ovanför fälgar. Den totala höjden på din lastbil förblir densamma, men nu har du däck som skiljer dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92921.html

Previous: No
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.