Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur du sätter en 1985 Chevy S10 Blazer Into en Lowrider

Turning ett fordon till en verklig låg ryttare kräver två saker - talang och pengar. Utför jobbet på en 1985 Chevy Blazer är ingen lätt uppgift, men belöningen uppväger kostnaderna. Den anpassning för du kanske vara lite mer än att släppa ramen till marken på egna hjul. Eller kanske du har drömt om en smidig candy färg jobb. Oavsett vilken väg du väljer, kom ihåg att den bästa låga ryttaren är den du älskar att köra bil. Saker du behöver
Automotive handverktyg
luftfjädring kit
Visa fler instruktioner
1

Rengör trucken från topp till botten. Från och med en tunga fettborttagningsmedel, detalj motorn och underredet av lastbilen tills den är fullständigt obefläckade. Det bör inte finnas några spår av fett, smuts eller grime någonstans på lastbilen innan du ens börjar.
2

Byt ut eller reparera skadade karossdelar och sedan kontrakt för att få lastbilen målade. De mest populära färgerna är "Candy" färg och metallic. Undvik att försöka måla bilen själv om du inte är en professionell bil målare. Addera 3

Detalj motorrummet. Byt ut alla gamla eller slitna slangar eller bälten, och bättra på färgen i motorrummet, särskilt på strut torn, för att matcha den yttre färgen på lastbilen.
4

Installera luftfjädring i stället för mäldsuspensionen setup. Medan du kan frestas att använda hydraulik, är luftfjädring vanligtvis ett bättre val för att upprätthålla rida kvalitet och för att underlätta reparation bör systemet skadas.
5

Byt interiör med nya re-tillverkade sits tyg och mattor, eller anpassade säten och tyg som du väljer. Många olika bilarnas säten kan installeras i Chevy Blazer för en egen touch. Det kan vara bra att kolla in lokala rädda varv för att ta reda på vad som kommer att passa.
6

Installera ditt val av eftermarknaden hjul försedda med lågprofildäck i stället för hjulen lager stål. I verkligheten är det väldigt mycket pricken för en låg ryttare, och många professionella vagnbyggarna vänta och se hur den övergripande utseendet på bilen kommer att bli innan du väljer ett hjul stil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92895.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.