Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man lär Low Rider Lingo

Om du är fascinerad av den varierande och färgstarka värld av lowrider bilar men verkar inte förstå skillnaden mellan "koppleri" och "pimpade till max," eller "ett huvud Turner" och en "Best of Show", då är det dags att fräscha upp din lowrider lingo. Följ dessa steg för att börja lära sig att tala som en "låg lågt" (Lowrider) pro. Instruktioner
1

Få grunderna i Lowrider Junction. Lowrider Junction har som mål att skapa en ordlista med populära lowrider termer. Kolla in hemsidan för att bekanta sig med några grundläggande termer. Om du stöter på en mer specifik term, skicka Lowrider Junction laget ett mail för att fråga vad ordet betyder.
2

Använd ordet "lyfter" för att tala om hydraulik. Få mer specifik med ordet "säckar", som beskriver bilar med justerbara upphängningar. Om en bil kan hoppa upp och ner på sina hydrauliska stötar då det är "kapade upp" eller "låst" när bilen är på sin högsta punkt på dess hydraulik. Alla dessa hydrauliska rörelser drivs av en "pumphuvud," eller hydraulisk växel huvudet.
3

Fokus på lowrider lingo villkoren för kända bilar som 1963 Chevy Impala, ett "magasin , "eller en Grand Prix, Monte Carlo eller Cutlass från 1980-talet som lowrider jargong kallar en" G-Body. " Tala om den berömda Cadillac Fleetwood av 1990-talet som ett "D-kropp" och "D's" för Daytons, den ursprungliga tråden hjul.
4

Använd lowrider villkor för viktiga lowrider-specifika delar såsom en "X-block" eller hydraulisk equalizer, och "X-frame", som är en super-stark ram för hoppning lowriders på hydraulpumpar. "Tankar", "whammy tankar", "ventiler", och en "O-ring" är alla termer som refererar till lowriders "komplexa hydrauliska pumpsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92874.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.