Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur du köper en Low Rider bil

Det finns en air av kyla till någon lowrider bil, även en gjord av de mest vanliga runaround. Att köpa en lowrider bil tar lite noggrant övervägande och tålamod så att du inte sluta med en bil du inte kan köra eller underhålla. Instruktioner
1

Börja med vad du vet. Tänk på när du handlar för en lowrider bil som i teorin någon bil kan vara en lowrider. Detta innebär att du inte behöver köpa en dyr och svår att underhålla vintage lowrider. Börja med en tillförlitlig, modern bil om det passar dina behov och få det sjunkit ner så det rider låg.
2

Besluta om nya används eller. Majoriteten av lowrider bilar används, eftersom tidigare ägare sänks och ändrat sina bilar för att passa lowrider räkningen. En begagnad lowrider kan komma staplas med allt du behöver från en lowrider, inklusive modifierade chocker, hårdare hjul och även hydraulik. Men, tillade delar läggs också problem, så tänk noga över ditt beslut att köpa begagnat eller nytt.
3

Läs om street laglighet. Ditt tillstånd och länets lagar om gatan lagligheten av en bil är avgörande när man köper en lowrider. Kolla upp om lagarna, och i synnerhet vad de säger om markfrigången, så att bilen du köper inte kommer att få dig i trubbel med lagen för att helt enkelt köra. Ta en linjal eller måttband med dig när du checkar ut lowriders att se till att de är inom gränserna.
4

Gå till Lowrider bil visar. Medan du kan ha tur att hitta och bli kär i en lowrider på en bilutställning, du mer kommer mer sannolikt att se några idéer och stilar för lowriders som kan ge viss vägledning i bilen sökning.
5

Titta till lowrider-specifika försäljningsställen. Publikationer som Lowrider Magazine eller webbplats som Lowrider.com är bra ställen att börja din sökning. Bläddra bilar till salu efter region så att du kan gå kolla en bil ut om man ser intressant. Också prata med karosseriverkstäder och mekanik för att se om de känner till något bra lowrider erbjudanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92871.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.