Vanity Plate Idéer för båtfolk

Vanity plattor är de statliga registreringsskyltar som är gjorda för ett motorfordon med bokstäver eller siffror som utsetts av ägaren av fordonet, enligt Merriam-Webster. Plattorna stava vanligtvis ord eller datum som är humoristiska eller har betydelse för ägaren. De flesta statliga plattor begränsa dig till sex tecken, så det kan vara svårt att göra detta arbete. Boater fåfänga plattor förmedla fordonsägaren tankar om båtlivet och njuta av det fria havet. Humoristisk

Många av fåfänga plattor sett på motorfordon är av humoristisk karaktär. Infall och ordlekar är inte bara njöt av ägaren av fordonet, utan av andra som passerar förbi.

Hi-C-4-me (öppet hav för mig) är ett sätt att beskriva den plats du skulle som de flesta att vara.

Open-C (öppet hav) är ett annat sätt att förmedla din kärlek för båtlivet.

Tie-1-on (Tie en på) talar för att förtöja båten, men kan också vara en rolig spydighet för att ha en för mycket.

5 knop, 10 knop eller 15 knop skulle visa din kärlek för nautiska miles i stället för den traditionella mph.

C-Cappy ( Sea Cappy) låter folk veta att du är kapten på din båt.

C dwel r (Sea Dweller) är en annan registreringsskylt säger en båtägare.

C-Spray (Sea Spray) är ett enkelt båtliv sikt att räkna ut.

H2O-Boss (Water Boss) ger människor en uppfattning om vem som driver din båt på vattnet.

Cap kid (kapten Kidd) skulle ge människor Tanken är du bara en grabb på hjärtat samtidigt på din båt

C-Legs (Sea Legs) -. någon som någonsin har varit på en båt vet vad det känns och vet direkt vad din tallrik innebär . Addera Distinguished

För någon som vill ha en mer framstående fåfänga plattan, kanske du tänker på ord som bäst beskriver ditt båtliv.

Ankare 1 skulle Capt 1, 1 Sea, ett hav, frakt 1 eller båt 1 vara en enkel licens plattan för att göra ut. Dessa lämnar föga tvivel om vad du menar.

Jag Sail, 4 Bells, 7 Seas, Sea-Guy, min båt, mitt skepp, 4-Sails, 2-Segel och segla förbi är mer direkt uttrycka för din registreringsskylt som lämnar inga tvivel om att du är en båtägare.
Aktiviteter

Båtliv kan vara väldigt avslappnande ensam, men de flesta människor som egna båtar gör någon annan typ av aktivitet, medan ombord. En fåfängaregistreringsskylt kan nämna av dessa aktiviteter.

H2O ski, kontroll-in, bete mig, hook-um, Mitt skepp, och jag fiskar är några exempel på ordlekar som talar om båtliv aktiviteter.

Ett annat val du har är att ta ett helt ord, såsom fisk, skumt, skidor, troll, krabba, torsk, bas eller bete, och uppskattar antalet 1 efter det. Detta betecknar du är nr 1 på att göra denna aktivitet

Du kan använda ett enda ord och sätt 1-4-me i slutet för att skildra din kärlek för den aktivitet du göra medan båtliv, såsom:. Fish -1-4-Me (Fish en för mig) eller Bait-1-4-Me (Bait en för mig).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92796.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.