Hur vill kolla en licens tag

Det kan finnas flera anledningar till varför du skulle behöva kolla en licens tag. Dock måste dina skäl att vara i överensstämmelse med Drivers Privacy Protection Act. Kontroll en licens tag visar personlig information om drivrutinen. Denna lag anger de rättsliga skälen till att du har rätt att få denna information. Till exempel, om du är offer för ett brott eller behöver för att kontrollera uppgifter om anställning eller försäkring ändamål, är du juridiskt tillåtet att bedriva en kontroll på en licens tag. Saker du behöver
licens tag Form
av betalning
Visa fler instruktioner
1

kontakta institutionen statliga polisen i delstaten licensen taggen. Om dina skäl för att köra en kontroll innebär en olycka eller brott, göra en polisanmälan. Beroende på vilken typ av brott, kan polisen välja att förse dig med den information från kontrollen eller hjälpa dig med dina juridiska sysselsättningar.
2

Kontakta statlig myndighet som reglerar motorfordon. Byrån kommer att ha uppgifter om alla siffror licens tag i det tillståndet. Om du är orsaken till att utföra en kontroll licens tag är inte kriminella släkt, besöka byrån i ditt tillstånd och meddela skälen för din förfrågan.
3

Fyll i ett formulär. Många stater har dessa blanketter på nätet. Om inte, beställa en blankett från motorfordonet byrå. Läs anvisningarna. Myndigheten kan kräva underskrift av ett företag eller statlig tjänsteman. Denna signatur är att kontrollera den juridiska skäl till varför du behöver den begärda informationen.
4

Betala lämplig avgift. Byrån kommer att ta ut en avgift för att utföra kontroll licens tag. Avgifterna varierar. Kontrollera med agenturen för en aktuell prislista.
5

Skaffa fakta. Om byrån anser att din begäran är i överensstämmelse med lagen, kommer den att köra en check och släppa resultatet till dig. Om din ansökan avslås, kan du hyra en privatdetektiv för att hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92785.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.