Hur Svetsa 2H Nuts

Den värme som produceras genom svetsning smälter genom normalstora muttrarna. En tungt arbetsföra 2H muttern lägger mer metall mellan kanterna på muttern och dess invändiga gängor. Detta minskar chanserna för svetssträngen tränger och förstöra de inre gängorna. Även med en 2H mutter kan emellertid med hjälp av de felaktiga svetsinställningar orsaka att svetssträngen att smälta genom den yttre kroppen av muttern. Rätt svetsinställningar variera beroende på tjockleken på metallen emot 2H muttern. Saker du behöver
Plåt
Plåt mätare
2H nut
Självlåsande C-grepp
Anti-stänk sprej
MIG svetsare
Visa mer Instruktioner
1

mäta tjockleken på en bit plåt med en plåt mätare.
2

Fastställa plåtbit platt på en obrännbar arbetsyta. Placera en 2H svetsmuttern på metallen och flytta den till svetsen platsen. Spraya muttern och ytan av plåten med anti-spatter spray. Se till att anti-sprut spraya rockar de inre gängorna på muttern.
3

Spänn muttern till metallen genom att rikta den övre käken av en självlåsande C-grepp med toppen av muttern och den nedre käften av greppet med bottenytan hos metallplåten.
4

Ställ värmen och trådhastighet av en MIG svetsare till den inställning som visas i tabellen anbringas till sidan av svetsaren för tjockleken av metallen du mätte tidigare. Anslut svetsarens jordklämma till plåtbit.
5

Rikta tråd stickning av MIG svetsare pistolen med korsningen av svetsmuttern och plåt. Trampa MIG pistolen. Dra MIG-pistol runt muttern, se svetsfogen flyter på både muttern och plåt.
6

Låt svetsade muttern svalna 15 till 20 minuter före hantering för att undvika brännskador.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92755.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.