Hur man bygger en 1934 Ford Coupe

Det fina med att bygga en 1934 Ford coupe hot rod är att du inte behöver original '34 Ford coupe delar för att bygga det. Ford coupe replika komponenter, inklusive kroppen och ram, säljs av återförsäljare ibland till en tredjedel av kostnaden för en original Ford coupe beroende på vilka tillval. Det bästa sättet att bygga en Ford coupe är att köpa ett rullande chassi med motor, växellåda och drivlina förinstallerat. Har instrumentbrädamätinstrument installerade. När kroppen är monterad, har glaset och kabelstammen installerad. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Air såg
Borrmaskin och borr
Visa fler instruktioner
Förberedelse och montering
1

Hyr en anpassade kropp och lackeringsverkstad att tillämpa svart akrylfärg på undersidan av '34 Ford coupe för skydd.
2

Använd en hylsnyckel att skruva stålkonstruktion som följer kroppen i satsen till kropp. Addera 3

Använd hylsnycklar att installera bagagerumsinsatsen, rostfri brandvägg och bottenplatta.
4

Lyft kroppen, med en assistent, över ramen och montera den på plats. Använd en skiftnyckel för att skruva den på plats.
Dörrar
5

Cut hål med en luft såg i dörrposter för gångjärn inlägg. Använd en skiftnyckel för att skruva gångjärn inlägg bakom dörrposter. Montera övre och undre stag för gångjärnet inlägg.
6

Instruera din assistent att placera dörren flush i dörrkarmen. Placera gångjärnen över gångjärnen fördjupningar i dörren och markera borrhål. Med en luft och såga hål ut ur insidan av dörren. Klipp ut insidan tillträde hål i dörren.
7

Installera dörrlås på framsidan av dörren. Med skiftnycklar skruva dörrar på gångjärn inlägg.
Hood och Grille
8

Använd en skiftnyckel för att skruva sidopanelerna för motorrummet för att stödja huven. Använd en luft för att såga hål för att skruva fästena huv gångjärnet på sidopanelerna. Använd en skiftnyckel för att skruva gångjärnet ramen på huven kanten.
9

Montera gallret mellan sidopanelerna. Använd en luft såg att trimma läppen, eller överhäng, av gallret s ram. Dubbelkolla att gallret är tätt mot sidopanelerna sedan bort gallret.
10

Placera huven ovanpå sidopanelerna. Se till att huven är tätt mot panelerna och kroppen linjerna sammanfaller.
11

Använd en skiftnyckel för att skruva sidogångjärn panelramen på huven gångjärn ram. Placera gallret mellan sidopanelerna.
Trunk
12

Använd en borrmaskin för att borra hål i den övre inre delen av stammen till bagageluckan gångjärn. Använd en skiftnyckel för att montera gångjärnen.
13

Använd gångledsfläns redan fastskruvad i insidan av stammen för att markera hålen på bagageluckan placeras över öppningen som ska borras. Borra hål i bakluckan.
14

Instruera din assistent att vicka bagageluckan tills det är tätt mot stammen läppen på kroppen. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92740.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.