Hur man bygger billiga kit bilar

byggsats bilar är en trevlig och spännande hobby. Det låter bilentusiaster att njuta sällsynta bilmodeller för en bråkdel av vad ett original skulle kosta. Dessutom kan entusiaster kreativ med sin vision genom att blanda och matcha olika bil alternativ. Att välja rätt modell och kit tillverkaren är viktig för att hålla nere kostnaderna och ger dig möjlighet att njuta av hobby utan att bryta banken. Saker du behöver
byggsatsbil bitar
Verktyg Sandpapper
Sprayfärg
Bultar
Visa fler instruktioner
1

Börja med att utforska seriösa företag som kommer att ge instruktioner och stöd. Sylva, Vindicator bilar och Kit är alla exempel på tillverkare som tillhandahåller billiga modeller att välja mellan. När du bestämmer vilken typ av kit bil du planerar att montera, är du begränsas endast av din fantasi. Din byggsatsbil
2

Order. Vid ankomsten av delarna, köpa motor, växellåda och fjädring. Läs anvisningarna som medföljer satsen bilen som andra delar kan krävas för att bygga. Hitta en stor täckt område att arbeta så att du kommer att ha utrymme för att organisera och montera delarna och ditt arbete kommer att skyddas från regn eller snö.
3

Stötta ramen på pallbockar till gå över den med en stålborste för att utrota och släta ut alla skarpa kanter. Den stålborste tjänar ett dubbelt syfte, eftersom det bidrar till att göra ramen glans och redo för konkurrenskraftig visning. Sprayfärg ramen innan du installerar de främre upphängningskomponenterna och integrera den nedre länkarm till fronten crossmember. Följ upp detta genom att sedan installera den övre länkarm.
4

Hitta någon att hjälpa dig med fjädern och chock installationen eftersom detta kan vara det farligaste steget i processen. Montera spindeln, kuggstångsstyrning innan han flyttade till den bakre änden av byggsatsbil att upprepa processen.
5

Testa kritiska broms och bränsleledningar att säkerställa ett rent utseende och att det inte är veck i systemet. Montera cylindern huvudbromscylinderns och booster till ramen följt av de främre bromsarna, bakbromsarna och nödbroms.
6

Montera hjulen innan du ansluter bränsleledningar, tank och bränslemätare. Ratten och alla tillhörande mekanismer bör läggas nästa.
7

Bestäm vilken motor att installera. Om du väljer att köpa en smogged motor, se till att det har tillverkats efter 1974. Allt görs före detta datum inte är smogged. För att hjälpa dig att bestämma, kontakta din lokala avdelning av motorfordon om de regler och föreskrifter för sådana motorer och huruvida anti-smog utrustning kommer att krävas.
8

Rikta framhjulen och montera kroppen över skelett av modellen. Ta extra försiktighetsåtgärd i utförandet detta steg genom att anställa hjälp av en vän. När kroppen har monterats, jämna ut det genom att slipa den innan måla den och sätta på sista handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92748.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.