Hur man bygger Kit Cars

byggsats bilar är en hobby uppskattas av många bilentusiaster. Många kit bilar ingås tävlingar. Om du precis har börjat, vill du starta med ett välkänt företag och ett som ger massor av instruktioner och stöd. Du måste också bestämma vilken typ av kit bil du ska montera. Kommer du att välja en klassiker från 1930-talet eller 1960-talet? Vilken färg skulle du vilja din byggsatsbil vara? Du kan ange klubbar byggsatsbil, och du kan även prenumerera på ett kit bil magazine, såsom den som anges i Resources. Byggsats bilar är inte lätt, men det är ett givande och intressant hobby. Saker du behöver
byggsatsbil bitar
Övriga bildelar som en motor, transmission (beror på kit) katalog Verktyg för montering
Spray Sandpapper
måla
Bultar

Visa fler instruktioner
1

Beställ din kit bil. När du får din låda delar byggsatsbil, köpa motor, växellåda och fjädring, och möjligen några andra delar, beroende på vad din byggsatsbil lådan innehåller. Du behöver ett stort utrymme att arbeta på ditt kit bil inne så det är skyddat från väder. Gå igenom dina delar och märka dem så det är lätt att hitta och montera bilen.
2

nivå och stödja din ram på pallbockar. När det är på pallbockar, gå över ramen med en stålborste eller slipmaskin för att avlägsna eventuella vassa kanter. Detta bidrar också till att göra ram lysa om du ska visa din kit bil när du är klar att bygga det. Du kan också spraya måla den. När du är klar att måla ramen, monterar de främre upphängningskomponenterna. Du måste också installera den nedre länkarm till fronten tvärbalk, sedan installera den övre länkarm.
3

Hitta en vän att hjälpa dig att göra på våren och chock installation. Det kan vara den farligaste delen av att bygga ett kit bil, så se till att du har en "spotter." Nästa installera spindeln och kuggstång. När väl den främre hjulupphängningen är klar, flytta till baksidan av byggsatsbil och montera den bakre änden samt fjädrar och stötdämpare som är med den bakre änden. Håll den vännen runt för att hjälpa dig.
4

Kör kritiska broms-och bränsleledningar nästa. Kontrollera att linjerna ser snyggt när du är klar och att du inte har några veck eller pressningar i dem. Montera cylindern huvudbromscylinderns och booster till ramen. Sedan avsluta med de främre bromsarna, bakbromsarna och nödbroms.
5

Lägg hjulen nästa och avsluta med bränsleledningar, tank och bränslemätare. Lägg ratten och något att gå med styrmekanismen.
6

Montera motorn, efter att du har noga övervägt vilken typ av motor du behöver installera i ditt kit bil när du bygger det. Bestäm om du ska köpa en smogged motor. Om du vill undvika en smogged motor, måste du köpa en som gjordes före 1974. Oavsett bör du kontakta din statens Institutionen för motorfordon och se vilken typ av regler som krävs för att motorn du väljer. Om du tänker använda en motor som är nyare, kanske du måste också köpa anti-smog utrustning. Passa framhjulen
7

och montera kroppen över allt du har byggt. Gör detta noggrant, och få hjälp av en vän. Nästa, sand kroppen i förberedelse för målning. Slutligen, måla den och sätta på finputsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92738.html

Previous:
Next:

Kit bilar Repliker

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.