Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur Jämför Electric och Gas Hästkrafter Motors

Jämförelsen av el och gas motorer hästkrafter kan erbjuda några intressanta insikter. Mycket av jämförelsen kommer verkligen ner till en fråga om personligt val. Båda har fördelar och nackdelar jämfört objektivt, och inte heller är en hands-down vinnaren över hela linjen. Vissa tout elmotorn som tystare och effektivare, medan andra föredrar gasdrivna motorer för att ha mer makt och efterbehandling jobb snabbare. I verkligheten, det beror på tillämpningen. Instruktioner
1

Betrakta det jobb du ber motorn att göra. Matcha jobbet till motorn. Till exempel skära ner stora träd är mer än sannolikt inte ett jobb för en elektrisk motor. Elektriska motorer används inte på enorma motorsågar på grund av den effekt som krävs för långa, sammanhängande perioder. Batterierna har inte utvecklats som kommer att producera denna typ av makt. Å andra sidan, klippa häckar, beroende på storlek och antal, kan vara det perfekta programmet för en elektrisk häcksax, på grund av den jämförelsevis lätta och tillgången på drop sladd tillgång.
2 Ladda eller fyll upp är de två nya auto trender.

Ta hänsyn till bränsle och rörlighet. Planerar att använda eldrivna motorer där det finns ström tillgång. (Minnas att hålla batteriet laddat förpackningar kan vara en utmaning.)
3

bestämmelser för dragande och lagring av bensin och /eller bensin och blandningar olja om du planerar att förlita sig på gasdrivna motorer . Förbered för säker dragande genom att rensa ut ett utrymme i sängen av din lastbil och använda bungee stubin att knyta gasbehållaren säkert på lastbilen för att förhindra spill. Säkra en lagringsplats som är skyddad från vått väder. Undvik att förvara bensin och blandningar av det i välisolerade vardagsrum och över öppen låga eller hög värme.
4 Detta fläktmotor är ett exempel på effektiviteten i elmotorer.

Tänk bränsleeffektivitet varje motor. Lita på en elmotor om det jobb du har i åtanke kräver snabb, omedelbar acceleration. Välj att använda en gas motor om ditt jobb kan få gjort väntar på motorns vridmoment att bygga på tillförlitligt användbar hastighet.
5

Jämför skillnaden mellan att trycka på avtryckaren på en elektrisk cirkelsåg att trycka nedåt på gaspedalen av en fyrcylindrig bil går uppför en brant backe. Observera att motorsågen acceleration och vridmoment är omedelbart tillgängliga, medan det fyrcylindrig gasmotor kommer att använda de flesta av dess bränsle uppnå hastigheten från 0 miles per timme till 35 miles per timme. Ja, jobben är påtagligt annorlunda med väldigt olika bränslebehov.
6 Recharge stationer för fordon är fortfarande något ont.

Tänk på att elektriska hästkrafter är direkt relaterade till spänning. Öka den elektriska motorns spänning, om du vill öka motorns hästkrafter. Storlek den elektriska motorn är större än den förväntade spänningen /hästkrafter behövs, eftersom underdimensionerade elektriska motorer har en högre dödlig överhettas takt än sina bensindrivna motsvarigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91595.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.