Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Electric Go Kart för barn

go kart, som även kallas "go cart," är små, öppna inramade bilar som används för racing. De flesta drivs av bensin, men vissa elektriska modeller marknadsförs till barn mellan åldrarna fem och 15. Populära modeller inkluderar rakapparat Gokart och Hot Wheels Go Kart. Elektriska gå kart beskrivs som säkrare och mer miljövänlig än gasen alternativ. Fördelar med Electric

i främsta rummet att göra när man köper en go kart för ett barn är säkerheten. En bensindriven go kart kan släppa så många föroreningar i luften som 100 bilar. Även denna höga produktion av föroreningar är farligt för jorden i allmänhet, kan det utlösa förödelse på ett barns utveckling andningsorganen. Elektriska gå kart är bra eftersom de eliminera alla giftiga ångor och andra föroreningar. På samma sätt kan ljudet från motorerna i gasdrivna gå kart leda till hörselskador. Men elektriska vagnar är betydligt mer lugn, så de bevarar ett barns hörsel och är också mer lämpade för användning i bostäder. Slutligen ger den extra vikten av batterier för elektriska vagnar en större känsla av stabilitet och hjälper till att förhindra krascher.
Hot Wheels Go Kart

Hot Wheels Go Kart gynnas för barn mellan åldrarna sex och nio. Denna modell innehåller ytterligare säkerhetsfunktioner för att förhindra krascher. Vagnen flyttas vid en maximal hastighet av tio miles per timme, så det är en bra bil som att öva grundläggande kunskaper om racing i en låg risk miljö. Vagnen levereras med trottoaren krita och mallar spår att uppmuntra barn att vara kreativ och skapa egna banor.
Razor Go Cart

Razor Go Cart har fått utmärkelser från flera vuxna medier som Time Magazine och US News & World Report. Den gokart har också erkänts av Sports Illustrated for Kids och Nick Jr och fick utsetts Toy of the Year av föräldraskap tidskrifter. Razor Go Cart flyttar i hastigheter upp till 20 miles per timme och rekommenderas för barn i åldern 10 och äldre. Barn som börjar med Hot Wheels modellen "graduate" till Razor.
Överväganden

Även om elektriska go kart marknadsförs huvudsakligen till barn, skaparna av det populära traditionella tv sugga Mythbusters kan ändra detta. I en 2008 version av showen, omvandlar besättningen en vuxen-storlek bensindrivna gå vagn för att köra på el batteri. Den elektriska modellen är tyngre än den bensindrivna en men ändå lyckats nå hastigheter på 75 miles per timme och till slut inom en sekund av bensindrivna fordon. Den Mythbusters studien kan vara en indikation på att elektriska go kart kommer att växa in i en trend för familjer och professionella åkare liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91575.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.