2000 Impala specifikation

Chevrolet Impala är en av de bäst säljande i full storlek sedans gjorda för familjer. Bilen har varit populär sedan den infördes 1958. Den 2000-modellen kommer med en V-6 motor, en multipoint insprutning bränslesystemet och en fyrväxlad automatlåda. Eftersom bilens födelse, har Impala hållit fast vid sin formel för att sälja en större storlek "prestige bil inom räckhåll för den genomsnittliga amerikanska medborgaren," tillägger Impala forum. Storlek

2000 Impala mäter 200 inches lång med en kropp bredd av 73 inches. Den har en kroppslängd på 57,5 ​​inches och en 110,5-tums hjulbas. Den 2000 Impala har mindre dimensioner än liknande fordon --- inklusive Buick Century och Regal, Oldsmobile Intrigue och Pontiac Grand Prix.
Motor och bränsleförbrukning

2000 Impala får 20 miles per gallon (mpg) i staden och 32 mpg på landsväg, enligt hemsidan AOL Automotive. Den 64-liters bränsletank rymmer blyfri bensin. En 3,4-liters V-6 motor kom standard, även om LS sedan har en mer kraftfull 3,8-liters V-6 motor. Varje modell levereras med fyra hjul skivbromsar.
Exteriör

Bilens exteriör har gjutning kropp sida, varselljus, halogenstrålkastare, värmereflekterande glas och val av metalliska eller blank färg. Bilen har också tonat glas på kabinen, samt vindrutetorkare med intermittenta inställningar, enligt Motor Trend hemsida. Addera inredningsdetaljer

inredningsdetaljer i 2000 Impala inkluderar fördröjd blekna Innerbelysning, mugghållare, främre krockkuddar och split-bänk. Impala har även c-lås, Servostyrning fönster makt och en fjärrkontroll trunk /lucka frisättning. Den har plats för sex, var och en med ett justerbart bälte. Framstolarna har förare och passagerare krockkuddar. Bilen har ett luftkonditioneringssystem med en recirkulation funktion, en avlägsen trunk release, en däckpumpning monitor, och en "fast-ride" suspension. Den onstar nödsituation /kommunikationssystem är valfritt, och denna modell levereras med ett urval av läder eller tyg säten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99812.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.