1984 Oldsmobile Cutlass VIN-nummer specifikation

Den 1984 Oldsmobile Cutlass VIN eller chassinummer taggen finns nära vindrutan trim på förarsidan av bilen och på titeln. VIN standardiserades till en 17-tecken-format i 1980 efter en federal regering mandat. VIN ger specifik information om fordonet inklusive bygga sekvensen och serienummer läge i de sex sista siffrorna i numret. Fordon Ursprung

Den första siffran i VIN anger det land där 1984 Oldsmobile Cutlass tillverkades. Siffran 1 är för USA, och 2 för Kanada. Bokstaven G i den andra positionen är för General Motors och 3 i det tredje läget är för Oldsmobile.
Modell och Body

femte tecknet i VIN anger bil linje. Bokstaven J indikerar en Cutlass Cierra LS, K för en Cutlass Calais, M för en Cutlass Supreme Brougham, och R för en Cutlass Supreme. Sjätte och sjunde positionerna anger kroppstyp. Siffrorna 11 anger en 2-dörrars notchback sedan, 19 för en 4-dörrars notchback sedan, och 27 för en 2-dörrars notchback coupe. Siffrorna 37, 47 och 57 användes för 2-dörrars speciella notchback kupéer.
Motortyper

åttonde positionen anger motortyp av Cutlass. Bokstaven A anger en 3,8 liters V6-motor, E för en 3,0 liters V6, N för en 5,7 liters V8 diesel, R för ett injiceras 2,5 liter bränsle fyrcylindrig, T och V för en 4,3 liters V6 diesel, X för en 2,8 liters V6. Numret 3 indikerar en 3,8 liter bränsle sprutas V6 motor, 4 för en 4,1 liters V6, och 9 för en 5,0 liters V8.
Fabriker

elfte plats indikerar anläggningens lokalisering. D används för Doraville, Georgia, G för Framingham, Massachusetts, L för Van Nuys, Kalifornien, M för Lansing, Michigan, 2 för Sainte Therese, Quebec Kanada,. Samt 6 för Oklahoma City, Oklahoma


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99597.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.