Honda CR-V 2003-specifikation

Under 1997 debuterade Honda CR-V, dess nya kompakta SUV baserad på Civic. CR-V blev genast ett populärt val i sin klass. År 2002 utförde biltillverkaren en stor redesign av CR-V, så 2003 års modell inte se många förändringar. Fordonets andra generationen rönt stort beröm från recensenter och konsumenter och producerade höga försäljningssiffror för företaget. Motor och växellåda

Sex utföranden erbjöds för 2003 CR-V, men endast en motor fanns tillgängliga. Den 2,4-liters, fyrcylindrig motor produced160 hästkrafter med 162 Nm av vridmoment. CR-V ansågs vara mycket bränslesnål för sin klass, att nå ett genomsnitt på 21 mpg vid stadskörning och 26 mpg på landsväg. Även de tyngre fyrhjulsdrivna modellerna hade utmärkt bränsleekonomi. En fyra-växlad automatlåda med överväxel var standard på LX 4WD EX 4WD och på alla 2WD modeller. En femväxlad manuell växellåda var standard på LX 4WD modell utan sidokrockkuddar samt EX 4WD utan sidokrockkuddar.
Alternativ och Trim Styles

Air konditionering och elektriska fönsterhissar /lås erbjöds som en standard på alla 2003 Honda cr-v-modeller. En taklucka var också standard på EX 4WD med fyrväxlad automatlåda. Trim stilar för 2003 Honda CR-V var många. LX-modellen var tillgänglig som en basmodell med en manuell växellåda, eller som en basmodell med en automatisk växellåda samt en annan modell som kom med sidokrockkuddar. Den LX fanns också tillgängliga i antingen 2WD eller 4WD. EX-modellen erbjöds med eller utan sidokrockkuddar, liksom i 2WD eller 4WD alternativ.


Säkerhet betyg National Highway Traffic och Safety Administration tilldelades 2003 CR-V ett femstjärnigt betyg för både förar-och passagerarsidan frontalkollision. Detta betyg gäller både det icke-side-airbag och sido-airbag modeller. Dessutom fick alla modeller ett femstjärnigt krasch rating för sidokollision på både passagerar-och förarsidan. Alla trim stilar kom med passagerare och förare sidokrockkuddar, men endast EX 4WD eller EX 4WD med automatisk växellåda erbjuds låsningsfria bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99525.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.