1991 Honda Civic Si Gas Specifikationer

Honda Civic introducerades ursprungligen av Honda i 1972 som ett litet, två-dörrars halvkombi. Den 1991 Honda Civic kom i tre varianter: kombi, sedan och sportigare CRX. Si trim Alternativet presenterade en större motor och sportigare look. Denna beteckning var endast tillgänglig på kombi och CRX, men EX sedan hade samma motor. Motor och växellåda

1991 Honda Civic Si presenterade en sugmotor, rak fyrcylindrig motor med en rating på 108 hästkrafter. Motorn hade en cylindervolym på 1,6 liter och var kapabel av 100 foot-pounds av vridmoment. Det var tillsammans med en femväxlad manuell växellåda. Detta var den enda tillgängliga motorn för Si trim, och det var tänkt att fungera på gas /bränsle med en PON /RON rankad på en 86/91 oktan nivå. Det innebär att denna motor kommer att acceptera regelbunden, blyfri gas. Addera Interiör och Exteriör

Både Hatchback och CRX Civic hade bara två dörrar, men Hatchback var kapabel sittplatser för upp till fem personer medan CRX var begränsat till två. Den främre takhöjd och benutrymme för Hatchback mättes vid 38,2 och 43,3 inches, medan CRX mättes vid 36,7 och 40,8 inches, respektive. Den bakre takhöjd och benutrymme för Hatchback mätte 36,6 och 30,4 inches. Kantsten vikt Hatchback var 2,291 pounds medan CRX kom i ljusare på 2174. Den Hatchback var större bil av de två, med längd, bredd och höjd mätningar av 157,1, 66,3 och 52,5 inches, respektive. I motsats härtill var dimensionerna hos CRX angiven vid 148,5, 65,9 och 50,1 inches. Det fanns också en tydlig skillnad i hjulbas och svarvning mätningar diameter, som Hatchback uppmätt 98,4 inches för hjulbasen och 32.4 fötter för svarvning diameter, jämfört med 90.6 inches och 30,4 meter för CRX.


styrning och fjädring

Bredvid motor och transmission, både Civic Hatchback och CRX hade en liknande styrning, fjädring och drivlina setup. Båda typerna kom med rack-and-pinion styrning och presenterade också fram och bak oberoende våren upphängningar spole. Båda enheterna var front-hjulsdrivna fordon.
Fuel Economy

rak fyrcylindrig motor i båda fordonen hade en rating bränsleeffektivitet 28 miles per gallon för stadskörning och 32-33 miles per gallon för landsvägskörning. Den maximala kapaciteten för bränsletank av båda enheterna var 11,9 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99408.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.