Lägga till en Keyless Entry till en Toyota Matrix

Toyota Matrix kom inte standard med keyless inresa eller makt dörrlås. Dock kom alla modeller med makt dörrlås utrustad med fjärrstyrning. Om din Matrix har makt dörrlås, kan du lägga ett keyless inresa fjärrkontrollen till den. Om den inte gör det, du cannot.Because Toyota Matrix och Pontiac Vibe är två fordon (de monteras i Kalifornien i ett joint-insats mellan GM och Toyota), gäller programmeringen också till Pontiac Vibe. Saker du behöver
Keyless remote
Visa fler instruktioner
1

Sitt ner i förarsätet med förardörren öppen. Sätt i och ta ur nyckeln två gånger (inte slå det medan det är i tändningslåset).
2

Stäng förardörren, öppna den sedan. Stäng den och sedan öppna den igen. Sätt nyckeln i tändningslåset, och sedan ta bort det.
3

Stäng förardörren, öppna den sedan. Stäng den och sedan öppna den igen. Sätt i nyckeln i tändningslåset och lämna det. Stäng förardörren.
4

Vrid tändningen på "On" (utan igångdragningen) och vrid det tillbaka till "Off." Ta det från tändningen. Lyssna efter makt dörrlås att cykla,. Om de inte gör det, upprepa proceduren
5

Tryck och håll "Lock" och "Lås" på fjärrkontrollen i ca 1 1/2 sekunder. Släpp knapparna, och sedan hålla den "Lock"-knappen i två sekunder. När dörren låser cykeln, är fjärrkontrollen programmerad till Matrix.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98990.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.