Hur att lägga ner början på en 1999 Corvette

Den unika designen av Chevrolet Corvette, särskilt "C5" kropp-stil (1997 till 2004), kräver en icke-standard, flera steg för att sänka suffletten . Den bakre delen av suffletten täcker lagring locket. Detta orsakar mycket av problemet. Ändå är processen inte så svårt, speciellt när du får kläm på det. Placera toppen upp och ner ett par gånger i rad för att vänja sig vid processen. Instruktioner
1

i parkeringsbromsen och flytta växelspaken till "Park" (flytta den till "Reverse" om att driva en manuell växellåda). Stäng av motorn.
2

Öppna de båda solskydden och vrid dem mot dörren. Dra ned de två spärrarna (en på varje sida). Rotera dem inåt, och sedan driva dem tillbaka upp.
3

Lyft upp den främre delen av suffletten (som står bredvid bilen), och hissen upp den bakre delen (med glasfönster). Vik de två delarna inåt, in i en vertikal position (detta gör den övre lagringen ska öppnas).
4

Tryck på den översta knappen lagring frisättning bakom förarsätet. Öppna förvaringsfacket. Tryck framåt (mot vindrutan) den främre delen av toppen. När den främre delen är framåt, sänk den bakre delen, tillbaka till sitt ursprungliga läge.
5

Skjut den främre delen tillbaka igen, och vik hela toppen i förvaringsfacket. Stäng locket förvaringsfacket till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98943.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.