Honda Element Problem

Honda Element gjorde sin debut 2003. Många bil och SUV entusiaster anser Element en perfekt road trip fordon med sina många sits konfigurationer och generösa kvadratmeterantalet. Även om de flesta ägare av Honda Element uppskattar dess ovanliga funktioner som sina clam-shell dörrar, stadion-stil säten (baksätespassagerarna) och tvättbar inredning, är den lilla SUV inte fri från problem. Vindrutor

Av alla de problem Honda Element ägare möter är vindrutan sprickbildning mest ökända. De 2003 och 2004 modeller har problem med sprickor och sprickor - något som produceras av temperaturförändringar och andra utlöses av projektiler. En grupptalan mot Honda bosatte sig i favör av målsägarna som den 19 januari 2007. Ägare kan vara berättigade till ersättning för pengar som spenderas på att ersätta vindrutor på deras element.
Design

Några av de designelement som ägare som om elementet kan vara desamma som andra finner irriterande. Till exempel kan den fyrkantiga möjliggöra gott ben och lastutrymme, men det kan göra körningen genom kraftiga vindar en bullrig utmaning. Dessutom lämpar den fyrkantiga designen sig inte till höga gas körsträcka.
Dörrar

höljet stil dörrar optimera placeringen av stora poster i fordonet, men orsakar en utmaning för passagerare in och ut. Till exempel, i en stram parkeringsplats, baksätespassagerarna måste kliva in i utrymmet för förarens öppnade dörren när de kommer ut, så att de kan stänga den bakre luckan. Detta presenteras som en fråga, särskilt för föräldrar med små barn som behöver hjälp att komma ut ur bilen.
Sensorer

Ägare av Element klaga flera frågor som bly till motorn ljuset på. Med på listan över rapporterade problem med Element programvara är felaktiga flygbränsle sensorer, drivsystem kontroll feltolkningar modul och elektroniska belastning misslyckanden detektor. I de flesta fall måste givaren bytas ut. Addera Bromsar

Vissa ägare klagar en vibration och /eller malande ljud när man trycker på bromsen ner. I många fall, bromsarna måste bearbetas eller bytas ut. Mekanik länka denna fråga till en skevhet i de främre rotorerna skivbromsar.
Seat Belts

Många ägare av 2003 och 2006 modeller av elementet klagar glömma att ångra sitt säkerhetsbälte att låta baksätespassagerarna ur bilen - sedan utan att göra så, drar bandet och drosslar över sin kropp. Från och med 2007 års modell, omgjorda ingenjörer bältet systemet så baksätespassagerarna kan lämna bilen utan behov av främre passagerare att ångra sina säkerhetsbälten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98881.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.