Hur man identifierar en Pontiac Motor Block

Pontiac motorblock ser identisk med motorblock i andra fordon. Lyckligtvis, på grund av den moderna VIN (Vehicle Identification Number)-systemet, har vi nu möjlighet att identifiera den typ av fordon baserat på antalet. Alla motorblock har VIN stansade, från vilken du kan verifiera att det är en Pontiac motorblock och bestämma storleken. Saker du behöver
Motorblock
Visa fler instruktioner
1

Inspektera motorblocket för att lokalisera VIN stämpling. Sedan 1981 har alla fordon fått ett 17-siffrigt VIN (Vehicle Identification Number). Den VIN är stämplat på motorblocket, även om den exakta platsen varierar. Uppmärksam på den andra siffran i VIN
2

. Pontiac fordon byggs av General Motors. Pontiac motorblock kommer att ha ett "G" i den andra siffran kunna identifiera tillverkaren.
3

gå vidare till den tredje siffran i VIN. För att urskilja mellan Pontiac motorblock och de byggda för andra märken av General Motors, leta efter den tredje siffran att vara en "2," identifierar Pontiac varumärke.
4

Titta på den åttonde siffran i VIN om du är intresserad av att bestämma storleken på motorblocket. Pontiac motorer tilldelas siffror från 1 till 9 och A till Y. Till exempel är den populära Pontiac 3,4 L V6 motor kodad med bokstaven "E".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98847.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.