Hur man programmerar en fjärr keyless inresa för en 2005 Silverado

Den 2005 Chevy Silverado lastbil kommer med ett nyckellöst-system för inresa. Fjärrkontrollen Systemet tillåter dig att låsa eller låsa lastbilens dörrar från så långt som 30 meter bort. Efter batteribyte i en av dina fjärrkontroller, kan du behöva synkronisera det med fordonet. Du kan också behöva programmera en ny Keyless fjärrkontroll om du har förlorat en av originalen. Du kan göra det själv utan att behöva besöka en Chevrolet-återförsäljare. Instruktioner
1

stå ca 10 meter bort från din Silverado och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen samtidigt i 15 sekunder. Detta synkroniserar fjärrkontrollen om den tidigare programmerad till lastbilen och helt enkelt slutat fungera. Om du programmerar en ny fjärrkontroll, hoppa över detta steg och fortsätta att programplaneringen.
2

Ange din Silverado och ta en plats. Stäng dörren. Placera nyckeln rakt in tändningen facket. Vrid inte. Tryck på "Lås"-knappen på dörrkontakt. Fortsätt att hålla denna knapp Addera 3

Vrid tändningen i följande ordning:. På, av, på, av, utan att starta Silverado motor. Släpp "Lås upp"-knappen på dörrkontakt. Dörrarna kommer nu gå igenom låset och låsa upp processen. Om de inte gör det, har du gjort något felaktigt. Börja om.
4

Tryck på "Lås" och "låsa" knapparna på fjärrkontrollen. Håll ned knapparna tills dörrarna igenom låset och låsa upp processen. Det tar cirka 30 sekunder. När dörrarna cykeln, är fjärrkontrollen programmerad att lastbilen. Vrid tändningen till "On" och sedan "Off" för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99124.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.