Historien om BMW 7-serie

BMW 7-serien är den i full storlek lyxbil infördes 1977 och fortsätter än idag genom fem generationer som gynnade europeisk regering eller personliga bil. Det säljs endast som en fyradörrars sedan. Det är en del av BMW: s E och modeller F som snabbt vunnit popularitet som en diskret bil som anger prestige och välstånd. First Generation

1977 E23 7-serien var utrustad med 6-cylindriga motorer och ansågs tidiga pionjärer med den numera vanliga "Check Control"-system för att varna ägarna till potentiella felfunktioner.


Second Generation

E32 debuterade 1986 ståta med en V-12 motor och särskild telefon-och faxfunktioner med en regulator för att begränsa hastigheten till 155 mph.

Third Generation

År 1994 presenterade E38 en 14-högtalare stereo, makt moonroof och navigationssystem, och förblev till 2002.
Fjärde generationens

omgjorda E65 7-serien skapat en brouhaha med sin nya och stora "rörelse-back" trunk och serier datorproblem programvara som tvingade BMW för att köpa tillbaka många 2002-03 modeller.

Femte generationens

F01 7-serien debuterade i slutet av 2008 med en betydande ansiktslyftning av större dubbla galler, rekonfigurerade strålkastare och en längre hjulbas med 5,5 inches än den tidigare generationen BMW . Addera High Security

7-serien kan beställas med speciella säkerhetsfunktioner såsom kolfiberförstärkta pansarplåt, skottsäkra fönster och Run Flat däck.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98818.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.