Hur att hitta min bilens märke och modell

När det gäller bilar , uttrycket " göra " hänvisar till tillverkaren av bilen , medan " modell " refererar till en bils unika klassificering . Identifiera märke och modell av en bil är oftast väldigt lätt , eftersom de flesta bilar har identifiering emblem på bilens exteriör . Det finns flera sätt att bestämma märke och modell av en bil , även utan yttre kännetecken . Instruktioner
1

Kontrollera utsidan av bilen för emblem som identifierar bilens märke och modell . Om du hittar en logotyp , men kan inte identifiera den , sök efter den gör på nätet ( se Resurser ) . Modellen är oftast med på utsidan , och kan vara ett ord eller en siffra . Exempel inkluderar " Cavalier ", " 626 " och " F - 150 . "
2

Kontrollera handskfacket för en instruktionsbok eller annan dokumentation som kan identifiera märke och modell av bilen . Till exempel kan ett oljebyte kvitto har information tryckt på det .
3

Kontrollera VIN numret mot en omfattande databas . VIN-nummer är en lång kod som är ingraverat på en metallplatta på förarsidan instrumentbrädan , bredvid vindrutan . Sök efter VIN-nummer på nätet för att hitta det märke och modell ( se Resurser ) .
4

Söka hjälp av en bil expert eller entusiast . Fråga din lokala mekaniker att identifiera bilen . Alternativt , ladda upp en bild på bilen till ett online-forum för att se om ett auto entusiaster kan identifiera det ( se Resurser ) .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98744.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.