Hur mycket vikt kan en Jeep Wrangler Tow?

Jeep Wrangler anses vara en av de mest väl utrustade fordon för off road bruk, och har sedan sin debut 1987. Dess robusta sport utility designen kan leda människor att tro att fordonet har inga gränser, men vikten av objektet bogseras kunde potentiellt överväldiga stabiliteten i fronten, liksom styrningen. Historia

Jeep Wrangler har bogsering kapacitet att dra upp till och inte mer än 2000 pund, tack vare det faktum att en wrangler bogsering mer än 2.000 pund, tvingas bromsa plötsligt, inte kan undvika ha sina två framhjul lyfta från marken. Addera Expert Insight

längre bilen, desto svårare är det för den kraft föremålet bogseras att överväldiga den motkraften av främre delen försök att stanna kvar på plats.
Typer

Wrangler Unlimited har förmågan att dra upp till £ 3500 på grund av har en längre hjulbas, visar att förmågan att dra kommer inte från fordonets storlek eller vikt, men från dess längd.
Överväganden

Wrangler är bäst rustade för off-road resor för idrott, skulle medan andra jeepar, som mellan 2002 och 2008 jeep Liberty, har förmåga att bogsera upp till 5.000 kg och göra ett mer lämpligt val för bogsering.
Förebyggande /Lösning

För maximal dragkapacitet, är det bäst att investera i en längre sport utility vehicle än en Jeep Wrangler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98704.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.