Ta reda på året för en Chevy Frame

Om du försöker sälja eller återställa en gammal Chevy ram, är en av de första saker du behöver göra är att hitta ut året den gjordes. Om du är en bil aficionado, då är det en fråga om att bara jämföra och kontrastera vissa visuella detaljer om ramen för att komma till rätt slutsats. Men om du inte anser dig vara väldigt kunnig om bilar, då du kommer att behöva leta ramens chassinumret för att ta reda på vad du behöver veta. Alla bilar har dem. Du måste bara veta var du ska leta. Instruktioner
1

Undersök ramen för ett stämplat i metallen. Vins är inte alltid en lätt att hitta plats, men det finns några vanliga ställen där tillverkarna är kända för att sätta dem: längs den övre kanten av ramen, på förarsidan golvet, på förarsidans dörr stolpen, på förarsidan eller passagerare dörrar, längs fronten förarsidan hjulhus eller på själva framsidan slutet av ramen.
2

Förväxla inte din Chevy ramens VIN med några andra siffror som kan vara närvarande. Du kan se över din ram och hitta ett nummer, men det kan inte vara VIN. Vissa tillverkare sätter serienummer - ca 6 siffror långt eller så - på vissa ställen på ramen som inte är Vins. En VIN är en 17-siffrig sekvens som innehåller både siffror och bokstäver. Bilar tillverkade efter 1981 har 17 siffror vins, men Chevys görs innan dess kommer att ha 15-siffriga Vins. En VIN ska visas som följer:. 1 G 1 FP 2 2 PXS 2 1 0 0 0 0 1
3

Decode ditt VIN. Varje siffra i VIN säger något specifikt om din bil. Den femte siffran på Chevys byggda mellan 1967-1972 kommer att avslöja året bilen gjordes.

På bilar tillverkade efter 1981, den nionde siffran vanligen betecknar året bilen gjordes. För att vara helt säker på alla detaljer din VIN har att säga om din Chevy ram, använda online dekodrar. En länk till en kan hittas i Resurser i den här artikeln (på vehiclehistoryinc.com /index.php? Gclid = CMjO1dSrpaoCFRNjgwodt0XcVQ).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100326.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.