T4 Camper specifikation

Enligt Volkswagen experten Malcolm Bobbitt T4 van såldes i Nordamerika från 1992 och framåt, marknadsförs med namnet "Eurovan." Det fanns flera factory versioner av husbil byggd av VW: s associera, Westfalia-Werke. Många andra versioner finns också på grund av van popularitet som ett underlag för anpassad, specialbeställning och enstaka modeller byggda av oberoende tränare byggare och entusiaster. Motor

Enligt kaliforniska Eurovan återförsäljare Pop Top Heaven Inc., har en 2,5-liters, sexcylindrig motor som används från 1993 till 1995. Den har en topp motorstyrkan för 109 vid 4500 varv per minut. Motorns maximala dragkapacitet är en 4.400-lb. bromsad släpvagn. En bromsad släpvagn med en säkerhetsmekanism för att förhindra att vagnen accelerera till dragfordonet. En 2,8-liters, sexcylindrig VR6 motor installeras mellan 1997 och 2000. När det gäller standardiserade specifikationer och funktioner Addera Husbil Mått

, är T4 sommarlägret 17 meter i längd och har en yttre höjd av 6 fot 5 tum. Den yttre bredden är 6 meter 3 inches. Interiören höjd är 7 meter, inklusive det extra utrymme som ges av den distinkta pop-up tak. Interiören Bredden är 5 fot 5 tum. Husbilen har en 74-tums-by-43-tums twin bed placerade i taket området. En andra säng finns också i den bakre bänken området, som utspelar sig i en 84-tums-by-43-tums twin bed.
Köksutrustningen

Den Camper har ett kylskåp, gasspis och metall diskbänk. Kylskåpet har en användbar lagringskapacitet på 2 kubikfot. Enheten körs på AC /DC ström tillhandahålls av van batteri och gasol, eller gasol. Gasol är också det bränsle du använder för att driva gasspis, som har två brännare och en splatter sköld gjord av rostfritt stål. Rostfritt stål används också för handfat och bänk.
Övriga

husbil har 360 graders vridning säten för både förare och passagerare. Föraren har dessutom tillgång till en tip-out, skärmad fönster. Det finns två 110-volts eluttag, samt två 12-volts utlopp. Husbilen har en användbar LED-skärm panel med displayer som indikerar nivåer vattentank, LPG reserver och coach batteriets status. Det finns lysrör över pentryt och nedre säng område och en glödlampa för den övre sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100261.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.